מתכון

פסטה דה לה נונה: בצק בסיסי

בצק פסטה קלאסי של הנונות באיטליה שמורכב אך ורק משני סוגי קמחים וביצים

1,958 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
בצק פסטה בסיסי של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו,סטיילינג: ענת לבל
בצק פסטה בסיסי של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו,סטיילינג: ענת לבל

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את שני הקמחים. יוצרים גומה ושוברים פנימה את הביצים והחלמון. לשים בסבלנות במשך כמה דקות כשהתנועה לכיוון המרכז עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק עדיין קשה אפשר להוסיף מעט מים. מרדדים את הבצק לעובי הרצוי ויוצרים ממנו את הצורה הרצויה. יש לבשל את הפסטה במים רותחים כשתיים־שלוש דקות.