החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קוטמים לדלעות את הראש, מנקים את הגרעינים, יוצקים לכל דלעת כף שמן זית, מעט חומץ בלסמי, מלח ופלפל ואופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
2
מניחים על הפילטים ענפי תימין, מלח ופלפל ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מעלה. צולים את הדגים במשך 15-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
3
מטגנים במחבת על אש קטנה את קוביית חמאה עם שום כתוש עד הזהבה. מוסיפים את היין, מבשלים במשך 2-3 דקות ומוסיפים את השמנת. מבשלים על אש קטנה עד קבלת רוטב סמיך. מוסיפים את מיץ הלימון והלימון ומערבבים.
4
מניחים את הדג בדלעת בעדינות ויוצקים את הרוטב.