מתכון

טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית

הפרי הבריא השלים את כיבוש העולם והשתלט על מתכוני פסטה, מנות הודיות ואפילו עוגות

10,135 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ
טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים בבלנדר את האבוקדו עם המלח, הפלפל, פלפל השאטה, מיץ הלימון והטחינה עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול, אם יש צורך.

2

קולים את פרוסות הלחם במצנם (טוסטר). חותכים את המלפפון באמצעות קולפן לרצועות דקות.

3

מורחים את פרוסות הלחם הקלויות בממרח האבוקדו והטחינה. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון והבצל. מטפטפים מעל קצת שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.