פותחים את הראש

פשוט ומעושר: כריך פתוח עם ביצה רכה וקוויאר שחור

כריך סלט הביצים שלכם מעולם לא נראה טוב כל כך: ביצה רכה, קוויאר ואספרגוס על פרוסת לחם

868 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך ביצה רכה וקוויאר שחור של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך ביצה רכה וקוויאר שחור של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר, מניחים את הביצים ומבשלים 6 דקות בדיוק. מעבירים למי קרח, מקלפים וחוצים.

2

מורחים חמאה על פרוסות הלחם ומסדרים מעל ביצים וקוויאר. מקשטים בפלפל צ'ילי ובפרוסות אספרגוס