החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
להגשה
אופן ההכנה
1
שוטפים ומנקים היטב את הגזרים, לא קולפים. מבשלים את הגזרים שלמים במים רותחים עד לריכוך, כ-10 דקות. מסננים מהמים ומניחים לגזרים להתקרר מעט.
למרינדה
2
בינתיים מכניסים לקערה את שן השום, המייפל, החרדל, הסויה, ואם רוצים - את הצ'ילי. מערבבים היטב את כל החומרים. טובלים כל גזר במרינדה ומניחים את הגזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3
אופים את הגזרים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10-12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
להגשה
4
חוצים כל לחמנייה ומורחים טחינה גולמית על 2 הצדדים. מוסיפים מעט מהמרינדה ומניחים גזר במרכז הלחמנייה.