פותחים את הראש

כריך טונה מעושנת

נגיסה מחו"ל: כריך בגט פתוח עם איולי ביתי, תוספות פיקנטיות ונתחים של טונה מעושנת

1,475 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך בגט פתוח עם איולי ביתי וטונה מעושנת של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך בגט פתוח עם איולי ביתי וטונה מעושנת של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לאיולי:

אופן ההכנה

1

מכינים איולי: מערבבים יחד את כל המרכיבים היטב עד לקבלת ממרח חלק.

2

מורחים את הבגטים בשכבה נדיבה של איולי ומסדרים מעל עגבניות שרי, נתחי טונה מעושנת ומלפפונים פרוסים. מקשטים בפלפל צ'ילי, טבעות בצל סגול ונבטי מיקרו צנונית, מגישים לצד מלפפונים חמוצים פרוסים.