מתכון

מי רימונים ומי ורדים

"אחת הדרכים הטעימות לשתות מים היא להוסיף להם פירות, ירקות, עשבי תיבול ותבלינים". 100% טבעי

6,516 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2017
מי רימונים ומי ורדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
מי רימונים ומי ורדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

"המים חיוניים לבריאות תקינה, הגוף זקוק להם כדי לתפקד, ועדין – רובנו לא שותים מספיק. הכמות הממולצת תלויה במשתנים כמו משקל גוף, אקלים ופעילות גופנית, אבל שתייה מרובה הכרחית לקיומנו. אחת הדרכים הטעימות לשתות מים היא להוסיף להם פירות, ירקות, עשבי תיבול ותבלינים. באנגלית קוראים להם fruit water או infused water, והם מזינים, קלים להכנה ומהווים תחליף בריא ודיאטתי למשקאות ממותקים". מתוך הספר החדש של שי-לי ליפא, 100% טבעי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקנקן את כל החומרים. אם המים נועדו לשתייה אחרי 12 שעות, מומלץ לסנן את המים מחומרי הגלם. שומרים את המים המסוננים במקרר עד 3 ימים.

באותו אופן מכינים: מי תאנים ווניל. במקום גרגרי הרימון ומי הורדים מוסיפים למים 6 תאנים טריות בינוניות, פרוסות לעיגולים דקים ו-1 מקל וניל, חצוי לאורכו.