לפחות יומיים כבישה
גיוונים: מתבלים את נוזל הכבישה בכף חומץ לכל כוס מים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לנוזל הכבישה
אופן ההכנה
מכינים את נוזל הכבישה
1
ממיסים מלח במים ומערבבים עד שנמס. אפשר להמיס במים חמים ולצנן את הנוזל לפני השימוש.
מכינים את המלפפונים
2
מסדרים את כל המרכיבים בשכבות בתוך צנצנת אחת גדולה או שתיים קטנות. יוצקים את נוזלי הכבישה, סוגרים ושומרים בטמפ’ החדר. המלפפונים מוכנים לאכילה אחרי יומיים-שלושה ויישארו פריכים עד שבוע.