מתכון

מלפפונים כבושים

יותר ממרכיבי התיבול והטעם חשוב כאן טיב המלפפונים. הם חייבים להיות קשים

16,496 בשלנים התעניינו במתכון זה
מלפפונים כבושים של אורלי פלאי ברונשטיין . צילום: דניה ויינר . סטיילינג: אוריה גבע
מלפפונים כבושים של אורלי פלאי ברונשטיין . צילום: דניה ויינר . סטיילינג: אוריה גבע

לפחות יומיים כבישה

גיוונים: מתבלים את נוזל הכבישה בכף חומץ לכל כוס מים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לנוזל הכבישה

אופן ההכנה

מכינים את נוזל הכבישה

1

ממיסים מלח במים ומערבבים עד שנמס. אפשר להמיס במים חמים ולצנן את הנוזל לפני השימוש.

מכינים את המלפפונים

2

מסדרים את כל המרכיבים בשכבות בתוך צנצנת אחת גדולה או שתיים קטנות. יוצקים את נוזלי הכבישה, סוגרים ושומרים בטמפ’ החדר. המלפפונים מוכנים לאכילה אחרי יומיים-שלושה ויישארו פריכים עד שבוע.