אפשר להחליף את האספרגוס באפונה סינית או ברוקומיני. אין צורך לחלוט מראש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
לנודלס:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים רצועות בשר ומערבבים. משהים כ-20 דקות.
2
חולטים אספרגוס במי מלח רותחים כדקה עד שמעט מתרככים אך עדיין נשארים פריכים. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול ושמירה על הצבע הירוק. מסננים.
3
מחממים ווק על להבה גבוהה, מוסיפים שמן קנולה ומקפיצים את הבשר דקה-שתיים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת בכף מחוררת.
4
מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וצ'ילי ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים פטריות ומקפיצים כ-2 דקות. מחזירים את הבשר, מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים עוד דקה-שתיים למיזוג טעמים.
5
מפזרים בצל ירוק ושומשום ומגישים.