החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את ירקות השורש (שורש סלרי, שורש פטרוזיליה וגזר) לחתיכות קטנות.
2
מניחים בסיר את האורז, ירקות השורש והתבלינים ומבשלים עד התרככות.
3
מקרמלים את הבצל הסגול במחבת עם מעט שמן.
4
מפלטים את הדג, "סוגרים" אותו במחבת או על הפלנצ'ה (טיגון מהיר), עד שהעור נהיה פריך - לא לייבש אותו יתר על המידה.
5
מסדרים את מצע האורז על צלחת הגשה, מפזרים את הבצל המקורמל ומעליו מניחים את פרוסות פילה הדג עם הנוזל שלו. מקשטים בעלי כוסברה או בפטרוזיליה או בעלי מיקרו בייבי.