מתכון

סינטה ברוטב הויסין עם עוגות נודלס

כשבא לכם לשנות קצת כיוון בצלחת: סינטה בסגנון וייטנאמי עם עוגות נודלס שכמותן עוד לא טעמתם

5,130 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סינטה ברוטב הויסין עם עוגות נודלס של פאולין שובל. צילום: איל גרניט
סינטה ברוטב הויסין עם עוגות נודלס של פאולין שובל. צילום: איל גרניט

כלים: תבנית קאפקייקס

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעוגות הנודלס

אופן ההכנה

1

מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את רוטב ההויסין, מערבבים היטב ומשרים למשך זמן הכנת עוגת הנודלס.

עוגות נודלס

2

בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים את הטופו הקרמי, הירקות והצ'ילי. מוסיפים את אטריות הביצים המבושלות ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במלח ובפלפל.

3

משמנים תבנית קאפקייקס במעט שמן קנולה. ממלאים את שקעי התבנית בתערובת הנודלס ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך חצי שעה.

סינטה

4

מחממים על אש גבוהה מחבת פסים במשך 3-4 דקות. מוציאים את הסינטה מהרוטב ומנערים את עודפי הרוטב.

5

מניחים את הבשר על המחבת וצולים כ-2 דקות מכל צד.

הגשה

6

מגישים את נתחי הבשר עם עוגות נודלס בצד, ומקשטים בפלחי צנוניות ועלי נענע.