מתכון

סלט ירקות ופירות עם קרוטוני חלת בריוש

השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מתרפק על זיכרונות ילדות לצד הסבא והסבתא השוודים והעירקים שלו

705 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט ירקות ופירות עם קרוטוני חלת בריוש של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סלט ירקות ופירות עם קרוטוני חלת בריוש של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

אופן ההכנה

1

מערבבים את קוביות חלת הבריוש עם השמן בקערה ואופים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות.

2

טורפים את מרכיבי הוויניגרט עד קבלת רוטב אחיד.

3

מניחים את מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים את הרוטב, מפזרים את הקרוטונים ומערבבים.