החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את האורז. פורשים את מחצלת הבמבוק על משטח עבודה נקי. חוצים כל אצת נורי לשניים ומניחים פיסה אחת על מחצלת הגלגול לרוחבה. משטחים כ-70 גר' אורז מבושל על האצה, ומשאירים בחלק הרחב הרחוק מאיתנו ס״מ אחד נטול אורז.
2
חותכים את המלפפונים לפיסות דקות ("גפרורים") שאורכם עד 7 ס"מ. חותכים גם את האבוקדו ואת הדלעת לגפרורים.
3
חותכים את הסלמון לפיסות דקות (כ-30 גר' לכל רול סושי).
4
מניחים לרוחב האצה את כל המרכיבים, מגלגלים מאיתנו והלאה ומהדקים היטב.
5
חותכים כל רול ל-5 יחידות.