החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מפזרים על הפלפלים מלח גס, מערבבים ומניחים בצד.
2
מניחים את המרכיבים בצנצנת מעוקרת בשכבות. מכסים הכל בשמן זית. מניחים במקום קריר ליומיים ואז מעבירים למקרר.
הפלפלים נכבשים בשמן זית ולימון, המעניקים להם טעם חמצמץ ועדין. תוכלו להוסיף אותם לכל דבר שתרצו בו עקצוץ חריף
מפזרים על הפלפלים מלח גס, מערבבים ומניחים בצד.
מניחים את המרכיבים בצנצנת מעוקרת בשכבות. מכסים הכל בשמן זית. מניחים במקום קריר ליומיים ואז מעבירים למקרר.