מתכון

פלפלים חריפים בשמן זית, לימון ועשבים

הפלפלים נכבשים בשמן זית ולימון, המעניקים להם טעם חמצמץ ועדין. תוכלו להוסיף אותם לכל דבר שתרצו בו עקצוץ חריף

29,354 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סחוג ירוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סחוג ירוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפזרים על הפלפלים מלח גס, מערבבים ומניחים בצד.

2

מניחים את המרכיבים בצנצנת מעוקרת בשכבות. מכסים הכל בשמן זית. מניחים במקום קריר ליומיים ואז מעבירים למקרר.