החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את פרוסות החלפיניו עם מלח וסוכר בקערה ומשהים כ־10 דקות.
2
מכסים את הפלפלים בחומץ ומשהים 24 שעות בטמפרטורת החדר. הפלפלים מוכנים. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר במשך חודשים.
טיפ: אל תזרקו את החומץ שנשאר אחרי הכבישה. השתמשו בו לתיבול סלטים או לשדרוג גוואקמולי
מערבבים את פרוסות החלפיניו עם מלח וסוכר בקערה ומשהים כ־10 דקות.
מכסים את הפלפלים בחומץ ומשהים 24 שעות בטמפרטורת החדר. הפלפלים מוכנים. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר במשך חודשים.