מתכון

פלפלי חלפיניו כבושים

טיפ: אל תזרקו את החומץ שנשאר אחרי הכבישה. השתמשו בו לתיבול סלטים או לשדרוג גוואקמולי

14,398 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
פלפלי חלפיניו כבושים של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
פלפלי חלפיניו כבושים של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את פרוסות החלפיניו עם מלח וסוכר בקערה ומשהים כ־10 דקות.

2

מכסים את הפלפלים בחומץ ומשהים 24 שעות בטמפרטורת החדר. הפלפלים מוכנים. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר במשך חודשים.