מתכון

קטשופ ביתי

גרסה בריאה, נטולת חומרים משמרים וסוכרים מעובדים. כדאי להכין עם הטף, ככה יהיה להם קל יותר לוותר על הקטשופ המוכר

9,266 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
המדריך להבראת השניצל של רינת צדוק. צילום: שני בריל
המדריך להבראת השניצל של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים עגבניות, מוציאים את העין וחותכים לפלחים

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קוביות גזר כ־5 דקות, מוסיפים לסיר רסק העגבניות ואת פלחי העגבניות ומערבבים.

3

מבשלים על אש בינונית כ־30 דקות. מורידים את הסיר מהאש וטוחנים בבלנדר למחית חלקה.

4

מחזירים את המחית לסיר, מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ־10 דקות על אש קטנה עד לקבלת מרקם של קטשופ. אפשר לסנן במסננת צפופה ודקה.

5

מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר עד חודש.