החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים עגבניות, מוציאים את העין וחותכים לפלחים
2
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קוביות גזר כ־5 דקות, מוסיפים לסיר רסק העגבניות ואת פלחי העגבניות ומערבבים.
3
מבשלים על אש בינונית כ־30 דקות. מורידים את הסיר מהאש וטוחנים בבלנדר למחית חלקה.
4
מחזירים את המחית לסיר, מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ־10 דקות על אש קטנה עד לקבלת מרקם של קטשופ. אפשר לסנן במסננת צפופה ודקה.
5
מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר עד חודש.