לתבנית אנגליש קייק בגודל 22X10 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתחתית
לשכבה העליונה
אופן ההכנה
לתחתית
1
טוחנים במעבד מזון את הקורנפלקס והפקאן.
2
ממסים את שוקולד החרובים וחמאת הקקאו תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח.
3
מאחדים את שתי התערובות ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לשכבה העליונה
4
ממסים את קרם הקוקוס והשוקולד תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח ומערבבים. מוזגים את התערובת על התחתית ומנערים את התבנית לפיזור אחיד.
5
עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך שעה או עד שהשכבה העליונה קפואה לגמרי.
6
מוציאים את התבנית, מחלצים ממנה את פלטת השוקולד ומניחים על קרש חיתוך. ממתינים 10-15 דקות ומאבקים את הפלטה באבקת קקאו. חותכים או שוברים את הפלטה לחתיכות. שומרים בקופסה סגורה במקפיא.