חשוב לייבש טוב את הארטישוקים לפני הציפוי כדי שהבלילה תידבק כמו שצריך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
מכינים את הציפוי
1
מערבבים קמח, פפריקה ומלח בקערה. מוסיפים בירה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
מטגנים ומגישים
2
יוצקים שמן זית בגובה 1 ס"מ למחבת ומחממים על להבה בינונית. טובלים את חצאי הארטישוק בבלילה, מנערים מעודפים ומטגנים כ- 2 דקות מכל צד עד שהציפוי זהוב.
3
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, מפזרים מלח גס ומגישים מייד עם רבעי לימון.