החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את החלבונים בתוך קערה מעל סיר מים על האש ומערבבים במרץ כל הזמן. מודדים את חום הבלילה בעזרת מד חום וכשמגיעים ל-60 מעלות מעבירים את הבלילה לקערת מיקסר במהירות ומקציפים כדי שתתקרר.
2
מוסיפים את הסוכר לאט עד לקבלת קצף אחיד. מכינים מזלף בעל צנתר קטן וחלק, וצובעים את שקיק המזלף מבפנים בצבע מאכל.
3
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ויוצקים בעזרת המזלף עיגולי מרנג קטנים בגודל של סנטימטר וחצי בערך.
4
אופים בתנור בחום של 120 מעלות במשך שעה וחצי או עד שה"נשיקות" מתייבשות לגמרי.