העדשים הכתומות, בניגוד לשאר הקטניות, מתבשלות מהר, ואין צורך להשרותן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את העדשים עד לרמת "אלדנטה" (כ-3 דקות מרגע הרתיחה).
2
מסננים ושוטפים.
3
כשהעדשים מצוננות, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים.
סלט צבעוני ומשביע, עם ניחוח קיצי מובהק וערך תזונתי רב
העדשים הכתומות, בניגוד לשאר הקטניות, מתבשלות מהר, ואין צורך להשרותן.
מבשלים את העדשים עד לרמת "אלדנטה" (כ-3 דקות מרגע הרתיחה).
מסננים ושוטפים.
כשהעדשים מצוננות, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים.