לכנת המתכון יש להכין כמה ימים מראש את הבוטרגה, שמעניקה למתכון את כל הטעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממסים את החמאה והשומן במחבת.
2
מוסיפים את הבייקון והפלפל. כשהבייקון שחום מורידים את המחבת מהאש ומוסיפים 1 כוס ממי בישול הפסטה.
3
מוסיפים למחבת את הפסטה החמה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפרמזן.
4
מקפיצים את המחבת על אש גבוהה עד קבלת רוטב סמיך. אם צריך מוסיפים עוד ממי הבישול.
5
מעבירים לקערת הגשה ומגררים את החלמון המיובש על המנה.