מתכון

קרבונרה עם בוטרגה חלמונים

מתחשק לכם להשקיע בקרבונרה שלכם? פנקו אותה עם חלמונים כבושים מעשה ידיכם להתפעל

1,028 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרבונה עם בוטרגה חלמונים של שף שניר אנג סלע. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק
קרבונה עם בוטרגה חלמונים של שף שניר אנג סלע. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק

לכנת המתכון יש להכין כמה ימים מראש את הבוטרגה, שמעניקה למתכון את כל הטעם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את החמאה והשומן במחבת.

2

מוסיפים את הבייקון והפלפל. כשהבייקון שחום מורידים את המחבת מהאש ומוסיפים 1 כוס ממי בישול הפסטה.

3

מוסיפים למחבת את הפסטה החמה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפרמזן.

4

מקפיצים את המחבת על אש גבוהה עד קבלת רוטב סמיך. אם צריך מוסיפים עוד ממי הבישול.

5

מעבירים לקערת הגשה ומגררים את החלמון המיובש על המנה.