כדורי בשר נהנים לצלול לתוך רוטב צבעוני, שעוטף אותם בטעמים שונים. אמנם הם נחשבים לבשר לייט, אבל הם האופציה האולטימטיבית להכנה ביתית, קלה ומחממת. תשכחו מכדורי בשר משעממים, חסר מעוף, כאלה שמכינים כשאין ברירה ובחיים לא לארוחת ערב חגיגית. מי בולט – עגולים, ממזריים, עטופים בחלב קוקוס וקארי ירוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
לכדורים:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי הכדורים, ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
2
מביאים לרתיחה עדינה את כל חומרי הרוטב חוץ מהאפונה.
3
צרים כדורים בקוטר 4-3 ס”מ ומכניסים לרוטב המבעבע.
4
הופכים את הכדורים אחרי 10 דקות לעוד 15 דקות בערך.
5
מוסיפים מחית אפונה, מתקנים תיבול ומגישים