הפטריות הכבושות הן בשרניות, חמצמצות והולכות נהדר עם כוס משקה, על פרוסת לחם טוב או בתוך סלט. להבדיל מפטריות טריות – הכבושות נשמרות המון זמן (עד 3 חודשים!).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מכינים פטריות כבושות בשיטת אסקבש (ראו מתכון למעלה)
2
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה, מעבירים לכלי עם מכסה ושומרים בקירור לפחות שעה ואפשר עד יומיים.
3
שמים בקערה עלי חסה, בצל ופטריות. מוסיפים 5-4 כפות רוטב ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים.