מתכון

פסטה בריסקט

שף אמיר קרונברג מבשל מנת פסטה עשירה בטעמים עם נתח בקר בטיפול מיוחד

1,661 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2016
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

אמיר קרונברג: “אני מגיש את המנה הזו עם סוגי בשר משתנים. לפני ההגשה מגררים ביצה קשה מעל הפסטה במקום הפרמזן המסורתית. היא מוסיפה צבע ומרקם קטיפתי".

 

מתכון לבריסקט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכינים בריסקט לפי המתכון שלמעלה.

2

מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.

3

מחממים מחבת גדולה עם שמן זית וחמאה ומטגנים שום במשך דקה עד שעולה ניחוח. מוסיפים בריסקט, עגבניות שרי, בזיליקום ופטרוזיליה ומטגנים 2 דקות.

4

יוצקים יין וציר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות. מוסיפים פסטה מבושלת ומערבבים.

5

מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה, מפזרים פטרוזיליה ומגררים מעל ביצים קשות. מגישים מייד.