דלג על Banners
Banners
חודשיים במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

about us


Al Hashulchan Gastronomic Media was founded in 1991 and is now the leading food and wine publishing company in our country.

Al Hashulchan - The Israeli Gastronomic Monthly
"Al Hashulchan" ("On the Table") is the most respected and successful food and wine magazine published in Israel. It is widely read by the community of chefs and other culinary professionals as well as gastronomy enthusiasts. Over 60 recipes in each issue, in-depth features, cooking techniques, restaurant   wine tastings, food and wine tourism etc. Al Hashulchan employs the best photographers and food journalists and closely follows and encourages the development of the local gastronomy and wine culture.

Publishing
Our Cookbooks maintain the same high standard with characterizes "Al Hashulchan" magazine. Among the books published by our company are the best sellers: "Fresh flavors from Israel" and "The book of Israeli food". Both books are written in English and distributed in U.S.A, Canada and Germany. Among our best sellers in Hebrew: Chocolate, The Kitchen Helper (Sheshet) Series, The Healthy Kitchen, The Vegetarian Kitchen, Israeli Kitchen etc. 

Additionally Al Hashulchan has published several books for the professional sector - Wine Guide for Waiters and Restarateurs, Best Beef Recipes from Israeli Chefs, Very Important Diners (manual for caterers in the kindergarden sector).

Internet:

www.hashulchan.co.il- The leading food and wine web site in Hebrew. Over 9,000 visitors per day. Searchable recipe database, containing around 5,000 recipes from our magazines and books, news alerts, cooking ingredients, shopping guides, discussion forums, online shopping and more.Al Hashulchan on the Web - A weekly gastronomic newsletter sent free to over 75,000 readers.

Al Hashulchan on Facebook - A growing community of over 10,500 fans.

 

www.chefs.co.il - The leading website for chefs and culinary proffesionals. Chefs database, discussion forums, trade news, articles on equipment, restaurant business, food trends and more.

Taste of Israel - Janna Gur's international website.

 

Iphone App - over a 1,000 photographed recipes on your Iphone - download here for free 

 

Ipad App - hundreds of photographed recipes, including cooking steps, shopping list, favourites etc. - download here for free 

 

Other Activities:

Marketing campaigns and projects for food & wine industry: Among our customers: Nestle Food Service, Ramat Hagolan Wineries, Paka-Shimrit (Yeasts), Derech Hayain, Recanati Wineries etc.

Contacts:
Al Hashulchan
36 Ashkenazy Street, Tel Aviv Israel
mailing address: P.O.B 13196 Tel Aviv 61131 Israel
Tel: 972 (0) 3 6488898
Fax: 972 (0) 3 6483338
Mail: info@hashulchan.co.il

Staff:
Publisher and CEO: Ilan Gur ilan@hashulchan.co.il
Chief Editor: Janna Gur janna@hashulchan.co.il 

Senior Food Editor: Orly Pely-Bronstein orly@hashulchan.co.il
Editor "Al Hashulchan Magazine": Yael Kalev yael@hashulchan.co.il

Market Section Editor: Yonit Naftali Kav-El Nafyonit@hashulchan.co.il

Wine Section Editor: Aviram Katz

Production Manager: Iris Gelbert iris@hashulchan.co.il
Internet Manager: Li Gill Li@hashulchan.co.il

Sales: Anat Deri Anat@hashulchan.co.il, Michal Neeman Michaln@hashulchan.co.il
Subscription and Book Marketing: Merav Dahan merav@hashulchan.co.il

Customer Service Manager: Natali Ida sherut@hashulchan.co.il
Office Manager: Dikla Levi dikla@hashulchan.co.il
Telemarketing: Nira Atzmon, Nir Asher, Karni Meyuhas, Hagit Sarian-Mizrahi Tele@hashulchan.co.il

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel