מה הסיפור שלנו?
אנחנו חיים בעידן שבו אוכל מהווה חלק משמעותי בחיי המשפחה, בחברה, בתרבות ובסגנון החיים; עידן שבו המטבח הישראלי הפך לשם דבר בעולם בזכות יצירתיות, תעוזה, יכולות גסטרונומיות פורצות דרך וניצול מיטיבי של היצע הולך וגדל של חומרי גלם ומוצרים מובחרים, חלק ניכר מהם מגידול וייצור מקומי.
אתר "השולחן", שעלה לאוויר בינואר 2019, מבקש ללוות ולתעד את התהליכים והמגמות המסעירים הללו בגובה העיניים, באופן אינטליגנטי ומעמיק, יצירתי ומלא תשוקה – ולסייע בחשיפת הידע הרב שהצטבר כאוצר של ממש.
הצוות המקצועי שלנו, שאחראי גם על מהדורת הדפוס של ״השולחן״ – מגזין אוכל ישראלי – כולל עיתונאים ועורכים בעלי מוניטין, חוקרים ומומחי גסטרונומיה, שפים ובשלנים מקצועיים. המטרה שלנו היא לעורר מחשבה על אכילה, על בישול, על חומרי הגלם ועל דרכי השגת המזון שלנו, ולחלוק אתכם בנדיבות מידע, הסברים וטיפים שימושיים, ביותר מ-100 ערוצי תוכן מגוונים.
באתר תוכלו למצוא את מאגר המתכונים הגדול והעמוק בישראל, ובו יותר מ-5,000 מתכונים מקוריים שנוצרו בכישרון ובאהבה על ידי מיטב השפים המקומיים ועל ידי אנשי האוכל המשמעותיים בארץ – מאגר שבחלקו הצטבר והתגבש במהלך השנים במגזינים הקולינריים "על השולחן", "דרך האוכל" ו"גורמה" (שכל הזכויות עליהם נרכשו לאחרונה ומוזגו לתוך "השולחן").
מאגר המתכונים ממשיך לגדול ולהתרחב בקצב מהיר על בסיס שוטף וקבוע, וכל המתכונים מונגשים באופן מושך ומעורר תיאבון, כשהם כוללים את כל המידע הדרוש על מנת לבשל אוכל טעים – עם יכולת להזמין ולקבל בלחיצת כפתור את המצרכים הנחוצים עד הבית.
נוסף על כך, תוכלו למצוא כאן את המדריך למסעדות הטובות בישראל – מדריך עשיר במידע, נוח וידידותי במיוחד למשתמש – מדריך שנועד לעורר בכם השראה לצאת, לגלות טעמים חדשים וליהנות מחוויות אוכל מסעירות (ולהזמין מקומות בקלות…).
אתם מוזמנים להצטרף למסע שלנו. מבטיחים שיהיה טעים.
"השולחן" הוא חלק מקבוצת התקשורת של המו"ל יובל סיגלר, הכוללת, בין היתר, גם את Time Out תל אביב ואת מגזין "את".