300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

בר-ים עם פקוס וחמאה שרופה - על השולחן
חיפוש מתקדם

בר-ים עם פקוס וחמאה שרופה

גרסה מעודנת לפיש אנד צ’יפס: נתחי בר ים (לברק) צרובים בעדינות ומכוסים בשכבה נדיבה של פירורי פנקו פריכים. במקום צ’יפס – פירה חמאתי עם תימין. אם זו לא עונתו של הפקוס מחליפים בזוקיני.

קרלסברג, בירת לאגר בהירה, מאופיינת בארומה רעננה ומרירות מעודנת. היא מעשירה את המנה בתכונות שלה, אבל מצד שני אינה מאפילה עליה ונותנת לה את הבמה הראויה.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מכינים פירה תפו"א: מבשלים תפוחי אדמה במי מלח כשעה עד להתרככות. מצננים מעט, קולפים ומועכים לפירה חלק.
  2. בינתיים מכינים חמאה שרופה וציפוי פנקו: מחממים סיר קטן עם חמאה, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 4-3 דקות עד שהחמאה משחימה ומפיצה ריח אגוזים.
  3. מחממים מחבת עם 4 כפות חמאה שרופה ומטגנים פירורי פנקו דקה-שתיים עד לקבלת גוון זהוב.
  4. בסמוך להגשה: מחממים היטב מחבת עם מעט שמן. מוסיפים פילטים של דג עם העור כלפי מטה, מפזרים עליהם מחצית מפירורי הפנקו ומתבלים במלח. מטגנים 2 דקות עד שהעור משחים מעט. הופכים ומטגנים דקה להזהבה עדינה. מעבירים לצלחת הגשה.
  5. מוסיפים לאותה מחבת כף שמן ומקפיצים פקוס על להבה גבוהה 3-2 דקות להזהבה עדינה. מוסיפים את יתרת פירורי הפנקו, מערבבים ומעבירים לצלחות ההגשה.
  6. מוסיפים לפירה שמנת מתוקה וחמאה, מתבלים ומערבבים. מניחים 3-2 כפות פירה לכל סועד.

על חופי עכו העתיקה, במבנה עתיק מהתקופה העותמאנית, שוכנת מסעדת “אורי בורי”. היא נפתחה לפני למעלה מ-21 שנה והפכה למוסד של ממש בתוך זמן קצר. רבים עולים עד עכו רק כדי לטעום ממנות הדגים ופירות הים של האיש עם הזקן הלבן – השף אורי (בורי) ירמיאס. המנות משתנות בהתאם לעונה ומצב הדגה בים התיכון, עם דגש על טעמים פשוטים ומדויקים שנותנים במה לחומרי הגלם האיכותיים.