חיפוש מתקדם

ג’לי מוסקט, אגסים ואוכמניות

מתכון לג’לי מוסקט, אגסים ואוכמניות
סגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

טרנד הקינוחים האישיים בצנצנות כבר כבש את המסעדות. עכשיו הצנצנות האיכותיות של הוברמן, שהיו סוד מסעדני שמור, זמינות גם עבורנו בשלל גדלים וצורות. תמורת כמה שקלים תקבלו כלי הגשה יפים, נוחים לשימוש ומתאימים גם לאפייה. הנה קינוח אישי וכשר לפסח, שהמראה המצודד שלו קוצר תשואות הרבה לפני הביס הראשון: הג’לי הנוסטלגי חוזר בגרסה אנינה עם יין ופירות, שמוסיפים לו טעמים עמוקים ומתיקות עדינה. קינוח קליל שמתאים לסיום כל ארוחה.

חומרים

אופן ההכנה

  1. משרים ג’לטין ב-1/2 כוס מים ו-1/2 כוס יין ומניחים בצד ל-15 דקות.
  2. יוצקים את יתרת היין לסיר, מוסיפים סוכר ואגסים ומבשלים על להבה בינונית עד לרתיחה עדינה. מדי פעם בוחשים. ברגע שמתחיל בעבוע עדין מנמיכים להבה, מבשלים 5 דקות נוספות ומסירים מהכיריים.
  3. מוסיפים לסיר אוכמניות ואת הג’לטין התפוח ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מחלקים את תכולת הסיר לצנצנות ומצננים לטמפ’ החדר. מבריגים את המכסים ומעבירים ללילה למקרר להתגבשות. נשמר עד יומיים במקרר.

סיפור בצנצנת
הרומן של משפחת הוברמן עם כלי זכוכית החל כבר בשנות ה-50′. יחזקאל הוברמן, חלוץ בענייני מִחזוּר ואקולוגיה, הסב בקבוקי זכוכית ריקים מתעשיית המזון לשימוש חוזר בתעשיית חומרי הניקוי. המשפחה המשיכה את העיסוק בכלי הזכוכית והפכה ליבואנית של צנצנות ובקבוקים מפלסטיק וזכוכית לתעשיות הקוסמטיקה והמזון. בשנים האחרונות שפים בכירים ואשפי הריבות גילו את הצנצנות האיכותיות של הוברמן, והן זכו לעלות על השולחנות של המסעדות הטובות בישראל ועל מדפי חנויות גורמה. בחודשים האחרונים הצנצנות זמינות גם לציבור הרחב, ואפשר לרכוש אותן (במחירי היבואן) במרכז המכירות של החברה, כדי לארוז בהן קינוחים יפהפיים או למלא אותן במתנות חג אכילות.
מרכז המכירות של הוברמן
מודיעין 26 פתח תקווה, טל’ 03-9393939.
להתרשמות מהמבחר: www.huberman.co.il
ניתן לבצע הזמנות בטלפון

30 במרץ 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *