חיפוש מתקדם

דפי אורז ממולאים בפטריות ורוטב דאשי

מתכון לדפי אורז ממולאים בפטריות ורוטב דאשי
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

מנה אסיאתית גדושת עשבי תיבול. לאפקט ויזואלי מרשים משתמשים בפטריות אקזוטיות כמו פיופינו או פטריות יער אדומות.

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את חומרי הרוטב 3-2 דקות לספיגת טעמים ומצננים.
  2. מכינים את המלית: מלהיטים שמן במחבת גדולה ומקפיצים פטריות 4-3 דקות עד השחמה. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, סויה ומירין ומקפיצים יחד דקה. מצננים.
  3. ממלאים ומגישים: מרככים דפי אורז במים ומניחים על משטח מרופד במגבת.
  4. מניחים במרכז כל דף אורז מרבד של חסה, בצל, עשבי תיבול ופטריות ומגלגלים תוך כדי קיפול הקצוות פנימה.
  5. אם לא אוכלים מייד, מכסים במגבת לחה עד ההגשה למניעת התייבשות. מגישים עם הרוטב לטבילה.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *