מגישים לשולחן את הכרובית השלמה ופורסים לעיני האורחים. מובטחת להם הפתעה אמיתית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
חולטים כרובית בשלמותה בסיר גדול עם מי מלח רותחים כ-5 דקות. מסננים ומייבשים.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
מערבבים את חומרי המלית. הופכים את הכרובית וממלאים אותה בתערובת הבשר תוך כדי דחיסה קלה בחללים הריקים בין הפרחים ובתחתית. מניחים בתבנית כשהתפרחת כלפי מעלה.
4
טורפים מיונז עם ביצה ומברישים את הכרובית. מפזרים פירורי לחם בנדיבות.
5
אופים כשעה עד שמעטה הכרובית פריך וזהוב.