חיפוש מתקדם

כרובית שלמה ממולאת בבשר

מתכון לכרובית שלמה ממולאת בבשר
צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

מגישים לשולחן את הכרובית השלמה ופורסים לעיני האורחים. מובטחת להם הפתעה אמיתית.

חומרים

למלית:
לציפוי:

אופן ההכנה

  1. חולטים כרובית בשלמותה בסיר גדול עם מי מלח רותחים כ-5 דקות. מסננים ומייבשים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מערבבים את חומרי המלית. הופכים את הכרובית וממלאים אותה בתערובת הבשר תוך כדי דחיסה קלה בחללים הריקים בין הפרחים ובתחתית. מניחים בתבנית כשהתפרחת כלפי מעלה.
  4. טורפים מיונז עם ביצה ומברישים את הכרובית. מפזרים פירורי לחם בנדיבות.
  5. אופים כשעה עד שמעטה הכרובית פריך וזהוב.