חיפוש מתקדם

לביבות בטטה של אורנה ואלה

מתכון ללביבות בטטה של אורנה ואלה

המתכון ללביבות הבטטה המפורסמות של אורנה ואלה.

חומרים

לטיגון:
לרוטב:

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הבטטות במים, עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים.
  2. מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. צרים לביבות ומטגנים במחבת טפלון שטוחה במעט חמאה, על אש נמוכה.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מגישים את הלביבות חמות, עם הרוטב בצד.
3 בינואר 2016
תגובות

תגובות (2)

  • מורן 20 באוגוסט 2017 11:53 השב

    1. מה זה אומר 6 מנות? הכוונה היא ל6 לביבות?
    2. כמה זה מיכל שמנת חמוצה? ישנם כמה גדלים.
    3. במידה ואופים את הלביבות, כמה זמן מומלץ? ועל כמה מעלות?

    תודה

    • noa.ochayon 21 באוגוסט 2017 9:09 השב

      היי מורן,

      1. הכוונה היא שהכמות תספיק לכשישה סועדים כמנה ראשונה.
      2. מיכל סטנדרטי של שמנת חמוצה – 200 מ”ל.
      3. אנחנו לא בטוחים שכדאי לאפות אותן, אבל את מוזמנת לנסות ולספר לנו איך יצא 🙂 בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, עד להתייצבות. בכל מקרה, מטגנים את הלביבות בנגיעת חמאה ולא בשמן עמוק.

      בהצלחה!

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *