מתכון

אגרול ירקות

דצמבר 2015
2 דירוגים
אגרול ירקות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
אגרול ירקות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

מחליפים את הרוטב האדום הזרחני ברוטב צ’ילי טעים

מחליפים את הרוטב האדום הזרחני ברוטב צ’ילי טעים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

רוטב להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים היטב מחבת או ווק. מוסיפים שמן, שום וירקות ומקפיצים 3 דקות. מעבירים למסננת לצינון והגרת נוזלים.

2

משמנים כל עלה סיגר (אפשר בספריי שמן) משני צידיו. מניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב, מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. מניחים במגש מרופד בניר אפייה, כשצד התפר למטה, כדי לשמור על צורת הגלגול.

3

מטגנים במחבת עם מעט שמן, כשצד התפר למטה.

מכינים רוטב ומגישים:

4

מערבבים צ’ילי, לימון, מיונז ומלח. מגישים לצד הסיגרים.

ואפשר גם…

  • להחליף את עלי הסיגרים בעלי פילו.
  • לאפות את האגרולס בתנור חם (180 מעלות) כ-20 דקות עד שמזהיב, במקום לטגן.
  • להוסיף למלית הירקות בשר טחון או רצועות עוף דקיקות.
  • להגיש עם רוטב טריאקי.