את הרוטב אפילו לא צריך לבשל – רק מערבבים עם האטריות ומגישים. אפשר לקצר עוד יותר את ההכנה ולהחליף את הצנוניות המוחמצות בפרוסות קצוצות של ג'ינג'ר כבוש (כזה שמגיע עם הטייק-אוויי של הסושי).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצנוניות כבושות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
כובשים צנוניות
1
מגררים צנוניות על פומפייה דקה ומערבבים עם מירין וחומץ.
מכינים את הרוטב והאטריות ומגישים
2
מערבבים בקערה נפרדת טחינה, שמן שומשום, סויה, מיץ לימון, ג'ינג'ר ופלפל חריף.
3
בינתיים מבשלים אטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מוסיפים מייד לקערה עם הרוטב ומערבבים מעט.
4
מפזרים מעל עלי כוסברה, בצל ירוק, קבוקים ואת הצנוניות הכבושות ומגישים.