מתכון

איולי חזרת

השף עינב אזגורי, שביומיום משתמש בחזרת כבסיס לרוטב הצרפתי המלווה את המנות במקום, מכין רוטבי חזרת בכל הגוונים

5,224 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
מתכוני חזרת. צילום: אנטולי מיכאלו
מתכוני חזרת. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

במיקסר או בכלי עגול קטן (אם רוצים ניתן לטרוף במטרפה) שמים את החלמונים, החרדל והחומץ וטורפים היטב. מוסיפים את השמן בזילוף עדין מאוד תוך כדי ערבוב. כשכל הרוטב נטמע בחלמונים והוא מיונזי לגמרי (לא נוזלי או שבור), מוסיפים את החזרת המגורדרת. אפשר לשמור במקרר עד יומיים.