מתכון

איולי חזרת

פברואר 2019
2 דירוגים
מתכוני חזרת. צילום: אנטולי מיכאלו
מתכוני חזרת. צילום: אנטולי מיכאלו

השף עינב אזגורי, שביומיום משתמש בחזרת כבסיס לרוטב הצרפתי המלווה את המנות במקום, מכין רוטבי חזרת בכל הגוונים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

במיקסר או בכלי עגול קטן (אם רוצים ניתן לטרוף במטרפה) שמים את החלמונים, החרדל והחומץ וטורפים היטב. מוסיפים את השמן בזילוף עדין מאוד תוך כדי ערבוב. כשכל הרוטב נטמע בחלמונים והוא מיונזי לגמרי (לא נוזלי או שבור), מוסיפים את החזרת המגורדרת. אפשר לשמור במקרר עד יומיים.