מתכון

איולי קשיו וחזרת

אוקטובר 2019
2 דירוגים
איולי קשיו-חזרת של רינת צדוק. צילום: שני בריל
איולי קשיו-חזרת של רינת צדוק. צילום: שני בריל

איולי טבעוני על בסיס קשיו במרקם סמיך ועם טעם בועט של חזרת

צנצנת בנפח 250 מ"ל

משתדך נפלא לכל כריך, טעים במיוחד בהמבורגר דגים ביתי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים קשיו בקערה, ממלאים במים לכיסוי ועוד כ־4 ס”מ מעל ומשרים לחצי שעה.

2

מעבירים את הקשיו למעבד מזון, מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים לתערובת סמיכה וחלקה, טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בצנצנת סגורה במקרר עד יומיים.