מתכון

אינארי צמחוני: כיסני טופו ממולאים באורז וירקות

אוגוסט 2019
2 דירוגים
אינארי צמחוני - כיסני טופו ממולאים באורז וירקות של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אינארי צמחוני - כיסני טופו ממולאים באורז וירקות של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

שפית אקיקו בין צבי מביאה את יפן לישראל ומגישה מתכון צמחוני לכיסני טופו ממולאים

מתכון לטמאגו – חביתה יפנית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למילוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לכיסנים

1

מניחים את כיסני האינארי במרכז האצה. ממלאים את הכיסנים באורז ומגלגלים את האצה עם הכיסנים. חוצים את הכיסן באמצע כך שייווצרו שני חלקים, ומניחים על צד האורז.

למילוי

2

קוצצים את כל ירקות המילוי והחביתה דק-דק ומערבבים. מוסיפים רוטב טריאקי, מיונז וטוגראשי או צ’ילי כתוש לפי הטעם.

להגשה

3

ניתן לתבל מעל ברוטב חריף-מתוק עשוי מ-1 כפית מיונז, ½ כפית סוכר ו-½ כפית שמן צ'ילי. מקשטים בבצל ירוק ושומשום לבן.