מתכון

אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו

אוגוסט 2019
2 דירוגים
אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

שפית אקיקו בן צבי מגישה מתכון לרול אינסייד אאוט במעטפת אבוקדו. למה לעשות משלוח כשאפשר להכין בבית בחצי שעה?

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעיטור

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים מחצלת גלגול מנוילנת בניילון נצמד על משטח עבודה, ומניחים עליה חצי אצת נורי. מרטיבים את הידיים במים ומכדררים מהאורז כדור קטן. מכסים את מחצית האצה בגובה של סנטימטר אורז בפיזור אחיד מבלי ללחוץ אותו אל הנורי.

2

הופכים את האצה על המחצלת כשהאורז כלפי מטה. מניחים בקצה האצה הקרוב אלינו את רצועות הטופו ופטריית השיטאקה באופן אחיד. מגלגלים ומהדקים.

3

מסירים את הקליפה מהאבוקדו ובעזרת מקלף יוצרים רצועות דקיקות, ומניחים מעל הרול.

4

חותכים את הרול ל-8 יחידות, מזלפים רוטב טריאקי וזורים מעל שומשום לבן קלוי.