מתכון

ממרח איקרה ביתי

דצמבר 2018
3 דירוגים
איקרה של שף פליקס רוזנטל. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
איקרה של שף פליקס רוזנטל. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

הכנת איקרה דומה להכנת מיונז ביתי, והטיפ של שף פליקס רוזנטל יבטיח לכם גם מרקם אוורירי קליל

הכנת איקרה דומה להכנת מיונז ביתי – ביצי הדגים מחליפות את החלמונים. בזכות מי הסודה, המרקם של הממרח קליל ואוורירי יותר, ותוספת הבצל הקצוץ לממרח המוכן מעניקה לו מרקם וטעם נוספים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את החלה בשמנת כ־5 דקות. מוציאים וסוחטים היטב.

2

טוחנים במעבד מזון חלה סחוטה, ביצי דגים ומעט מלח. מזלפים שמן בהדרגה תוך כדי טחינה. מזלפים בהדרגה מי סודה, מיץ לימון וחומץ ומעבדים עד לקבלת ממרח במרקם אחיד ואוורירי.

3

מוסיפים בצל לאיקרה רגע לפני ההגשה ומערבבים קלות.