מתכון

אנטיפסטי פלפלים, דלעת ואנשובי

האנשובי נמסים באפייה ומשדרגים את טעם הירקות

אנטיפסטי פלפלים, דלעת ואנשובי של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב)
אנטיפסטי פלפלים, דלעת ואנשובי של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180 מעלות.

2

מסדרים פלחי דלעת ופלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים באנשובי עם שמן השימור.