מתכון

אספרגוס עם ויניגרט צ'יפוטלה

מאי 2019
1 דירוגים
אספרגוס עם ויניגרט צ'יפוטלה של שף אבי כהן. צילום: בן יוסטר
אספרגוס עם ויניגרט צ'יפוטלה של שף אבי כהן. צילום: בן יוסטר

מנה טבעונית פיקנטית וממכרת במיוחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט הצ'יפוטלה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לוויניגרט

1

טוחנים את כל מרכיבי הוויניגרט בבלנדר עד קבלת מרקם חלק.

לאספרגוס

2

מרתיחים מים עם מלח, חולטים את האספרגוס למשך 1-2 דקות (תלוי בגודלו) ומעבירים למי קרח כדי לעצור את הבישול. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מטגנים את האספרגוס במחבת עם שמן זית ומעט שום כתוש, עד צריבה שחומה, ומעבירים לצלחת הגשה.

להגשה

3

יוצקים את הוויניגרט על האספרגוס ומגישים עם מעט שבבי שקדים קלויים.