החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתחמיץ
לסלסה
להגשה
אופן ההכנה
מכינים תחמיץ וכובשים את הדג
1
שמים בסיר את כל חומרי התחמיץ ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. מצננים 5 דקות.
2
מניחים את הדג בתבנית קטנה על צד העור ויוצקים עליו את התחמיץ כך שיכסה את כולו. משהים 20 דקות ומוציאים לנייר סופג.
מכינים את הסלסה
3
מערבבים בקערה את כל החומרים לסלסה.
מרכיבים את המנה ומגישים
4
מסירים את העור מהדג ופורסים אותו לפרוסות דקות. מניחים בצלחת.
5
יוצרים שלוליות של סלסה ויוגורט בין פרוסות הדג בעזרת כפית ומגישים.