מתכון

אסקבצ'ה בורי עם "סלסת שוק" ויוגורט

אוגוסט 2019
1 דירוגים
אסקבצ'ה בורי עם "סלסת שוק" ויוגורט של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב
אסקבצ'ה בורי עם "סלסת שוק" ויוגורט של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב

מנה של דג בכבישה חמה המוגש עם סלסה עזת טעמים המבוססת על לימון כבוש, זיתי טאסוס ושום פרסי מוחמץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתחמיץ

לסלסה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים תחמיץ וכובשים את הדג

1

שמים בסיר את כל חומרי התחמיץ ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. מצננים 5 דקות.

2

מניחים את הדג בתבנית קטנה על צד העור ויוצקים עליו את התחמיץ כך שיכסה את כולו. משהים 20 דקות ומוציאים לנייר סופג.

מכינים את הסלסה

3

מערבבים בקערה את כל החומרים לסלסה.

מרכיבים את המנה ומגישים

4

מסירים את העור מהדג ופורסים אותו לפרוסות דקות. מניחים בצלחת.

5

יוצרים שלוליות של סלסה ויוגורט בין פרוסות הדג בעזרת כפית ומגישים.