כדאי להכין יום מראש
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180 מעלות.
2
חותכים חצילים לאצבעות באורך 10-7 ס"מ ובעובי 2-1½ ס"מ. מזלפים שמן ורוטב צ'ילי מתוק, מפזרים מלח וסוכר, מערבבים לציפוי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
3
אופים 25 דקות עד שהחצילים מזהיבים ומתרככים.
4
מעבדים את חומרי הרוטב בבלנדר או במעבד מזון למחית חלקה.
5
מסדרים את אצבעות החצילים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב מעל בעדינות עד שהחצילים מכוסים. שומרים במקרר
6
לפני ההגשה: מפזרים כוסברה ובצל ירוק קצוץ.