מתכון

ארטישוק כבוש

מרץ 2019
3 דירוגים
ארטישוק כבוש של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
ארטישוק כבוש של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

צנצנת ארטישוק כבוש שכל המשפחה תריב עליה ברגע שהיא תגיע לשולחן. אל תבנו על זה שיישאר משהו

כחלק מההכנות לליל הסדר אימא שלי הייתה מכינה צנצנת ענקית של ארטישוק כבוש. כשהצנצנת הייתה מגיעה לשולחן תמיד רבנו עליה, ותוך כמה דקות הכל היה נגמר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממסים את המלח במים.

2

מניחים את לבבות הארטישוק בצנצנת ויוצקים את מי המלח לכיסוי. סוגרים את הצנצנת, שומרים בטמפרטורת החדר ופותחים מדי כמה ימים לשחרור לחץ. לאחר שבוע הארטישוקים מוכנים. מעבירים למקרר ושומרים במשך חודשיים־שלושה.