מתכון

בואיקוס קשקבל ותרד

אוגוסט 2020
בואיקוס קשקבל ותרד של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע
בואיקוס קשקבל ותרד של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

לחמניות גבינה בלקניות מהירות הכנה בתלבושת ירוקה ואביבית. טעימות חמימות וגם בטמפרטורת החדר ולכן מתאימות לפיקניק

במקום לחמניות אפשר להכין 12 מאפינס בתבנית שקעים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפסטו תרד-קשקבל

לציפוי (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים פסטו

1

קוצצים תרד עם שום, תימין וקשקבל במעבד מזון לקבלת מחית שמזכירה פסטו רק בלי שמן זית. מתבלים במלח ופלפל

2

מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס או מרפדים תבנית בנייר אפייה.

מכינים את הלחמניות

3

מערבבים בקערה קמח, חמאה וקוטג’ לבצק רך ואחיד. מוסיפים את הפסטו ומערבבים קלות רק עד ליצירת מראה משויש.

4

יוצרים 20 לחמניות בקוטר 5-4 ס"מ, ואם רוצים טובלים את הכיפה בקשקבל, שומשום או קצח. מסדרים בתבנית או יוצקים לשקעים.

5

אופים 25-20 דקות עד הזהבה.