מתכון

בטטות בערק

מרץ 2020
3 דירוגים

את הבטטות הקטנות אפשר להחליף בגדולות שחותכים לפלחים או לפרוסות

ואפשר גם: לאפות את הבטטות 20 דקות ב-180 מעלות, לזלף ערק ולהגיש. אם אופים בתנור, אין צורך להזהיב במחבת, מחממים ומוסיפים את הערק מייד.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הבטטות בשפע מי מלח עד לריכוך.

2

מחממים מחבת עם כף-שתיים שמן זית ומקפיצים תרד 20 שניות. מוסיפים שום, מלח ופלפל ומערבבים.

3

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבטטות כ-3 דקות עד הזהבה. מזלפים מעל ערק וממשיכים לטגן עוד כחצי דקה עד שהערק מתאדה. מגישים חם או בטמפ’ החדר עם התרד מעל.