מתכון

בייגל סלמון פינוקים של מסעדת דלאל

נובמבר 2019
1 דירוגים
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל

מתכון קליל שדורש מכם בעיקר לא להתפשר על איכות הקניות: בייגל טרי וסלמון כבוש או מעושן באיכות טובה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מועכים את האבוקדו עם מעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום והכוסברה הקצוצה.

2

פורסים את הבייגלס וקולים אותם בתנור לוהט למשך כמה דקות, כשצידם הפנימי כלפי מעלה.

3

מורחים על כל בייגל בצד אחד את ממרח האבוקדו ובצד האחר את הגבינה. מסדרים על הבייגל את הסלמון והביצים הקשות. מגישים סגור ככריך.