מתכון

"ביסלי" פסטה ביתי

יוני 2019
2 דירוגים
"ביסלי" גריל פסטה של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
"ביסלי" גריל פסטה של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

המתכון מגיע מהבלוג "מתכוניישן". ה"קריספי פסטה" שלהן היא תחליף מעולה לביסלי עם רשימת הרכיבים החשודה

להעצמת הטעם וכדי להתקרב לטעמי המקור הוספתי גם תבלין גריל, שמשמש לרוב לתיבול עוף.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

2

מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.

3

מסננים את הפסטה היטב ומעבירים לקערה. יוצקים שמן זית, מערבבים ומצננים לגמרי.

4

מוסיפים תבלין גריל, מלח וגבינת פרמזן ומערבבים. משטחים את הפסטה בתבניות בשכבה אחת.

5

אופים כ-40 דקות עד שהפסטה זהובה. מדי פעם מערבבים.