מתכון

ביצי שיש

דצמבר 2019
3 דירוגים
ביצי שיש של שף ישראל אהרוני. צילום: שי נייבורג
ביצי שיש של שף ישראל אהרוני. צילום: שי נייבורג

לא רק שהן יפהפיות, אלא שיש להן גם טעם משגע. אוכלים אותן עם פרוסות ג'ינג'ר כבוש

מגישים עם פרוסות ג'ינג'ר כבוש ועם רוטב סויה חרדל: מערבבים בקערית 1/3 כוס רוטב סויה עם כף אבקת חרדל, שן שום קצוצה, 3 כפות מים, מעט שבבי צ'ילי חריפים וכפית סוכר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

סודקים את קליפות הביצים בעזרת גב של כף בלי לשבור אותן.

2

שמים את הביצים וכל החומרים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

3

מבשלים על סף רתיחה כשעה. מכבים את האש ומניחים לביצים להתקרר לגמרי בתוך התערובת.

4

מוציאים את הביצים מהסיר, שוטפים וקולפים בזהירות. חוצים את הביצים ומסדרים יפה על צלחת.