מתכון

בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין

את הוודקה של הבלאדי מרי הקלאסי מחליפים ברום שמעניק ניחוח תבלינים טרופיים

אוגוסט 2019
בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה
בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה

מוסיפים טיפה של מי שיפקה מוחמץ ועוד טיפה מחית כמהין ויוצא קוקטייל שאי אפשר לעמוד בפניו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

ממלאים שייקר בקרח עד כ- 3/4 גובהו. מוסיפים מיץ עגבניות, רום ומיץ שיפקה ומנערים היטב.

2

מוזגים לכוסות גבוהות. מוסיפים לכל כוס 1/2 כפית מחית כמהין (רצוי להתחיל במעט ולהוסיף אם רוצים) ומעט מלח ים. מניחים גבעול סלרי ומקשטים את שפת הכוס בפלפל שיפקה.