מתכון

בלונדיז פירות אדומים

פברואר 2019
4 דירוגים
בלונדיז פירות אדומים של מאיה רביבו. צילום: אבי מזרחי
בלונדיז פירות אדומים של מאיה רביבו. צילום: אבי מזרחי

גרסה בהירה לבראוניס שלמעט הצבע מספקת תוצאה די דומה עם דביקות, שוקולדיות ומתיקות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים במיקסר עם מקצף את הביצים והסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.

2

מוסיפים את הקמח לקציפת הביצים.

3

ממסים בקערה על סיר עם אדים את החמאה והשוקולד (אפשר גם במיקרו) ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.

4

מקציפים את התערובת כ-5 דקות במהירות בינונית-גבוהה ומוסיפים בתנועות קיפול את פירות היער.

5

מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-25 דקות, עד קבלת קרום קשה וסדוק מלמעלה.

6

חותכים לריבועים לאחר קירור.